Haramiler | Konular | Kitaplar

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİĞİ EVDE VURULDU!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde hırsızlık amacıyla bağ evine girmeye çalışan şüpheli, ev sahibi tarafından başından vuruldu. Düşüp yaralandığını iddia ederek yardım isteyen gencin, vurulduğu hastanede ortaya çıktı.

Olay, Nazilli’ye bağlı Derağzı Mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Çatak Mahallesi’nde yaşayan Ali K. (29) ve üvey annesi Havane K, çalışmak için Dereağzı Mahallesi’ndeki bağ evlerine geldi. Bahçede çalıştıkları sırada gelen gürültüyle eve doğru yönelen Ali K., bir kişinin eve girmeye çalıştığını gördü. A.K’nin bağırmasıyla yolda motosikletiyle bekleyen bir şahıs kaçarak uzaklaşırken, eve girmeye çalışan 17 yaşındaki Hasan D. eline aldığı demir parçasıyla Ali K’nin üzerine doğru yürümeye başladı.

112 HABER VERİP OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI
Hasan D’nin üzerine geldiğini gören Ali K., taşıdığı ruhsatsız silahla 25-30 metreden rastgele 2 el ateş etti. Hasan D’nin kanlar içinde yere yığıldığı gören Ali K., panik içinde 112 Acil Servisi aradıktan sonra üvey annesiyle birlikte bölgeden uzaklaştı. Yaralı halde 155 Polis İmdat hattını arayan Hasan D. ise, “Yaralandım” diyerek, bulunduğu yeri tarif etti.

VURULDUĞU HASTANEDE ORTAYA ÇIKTI
Olay yerine gelen 112 ekiplerine de motosikletten düşerek yaralandığını iddia eden Hasan D’nin Nazilli Devlet Hastanesi’nde çekilen tomografisinde sol şakağından silahla vurulduğu tespit edildi. 3 saat süren ameliyatının ardından başındaki kurşun çıkartılan Hasan D’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

OLAY YERİNE DÖNÜP TESLİM OLDU
Olayın silahla vurulma olduğunun ortaya çıkmasının ardından jandarma ekipleri, bağ evine gelerek inceleme yaptı. Güvenlik güçlerinin arama yaptığı sırada üvey annesiyle birlikte geri gelen Ali K, suç aletiyle birlikte teslim oldu.

Korktuğu için olay yerinden ayrıldığını belirten Ali K’nin jandarmadaki ifadesinde, “İki kişinin eve girmeye çalıştığını gördük. Bağırınca birisi kaçtı. Diğeri ise eline aldığı demir ile üzerimize yürüdü. Ben de korkutmak için yanımdaki ruhsatsız silahımla rastgele havaya ateş ettim. Sonra bir anda yere yığıldı. Çok korkmuştuk. Bu nedenle olay yerinden kaçarak Çatak Mahallesindeki evimize gittik. Kendimize geldikten sonra olay yerine geri gittik. Çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Evine girmeye çalışan genci başından vurarak yaralayan Ali K, ifadesinin ardından Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi. Ağır yaralanan H.D’nin çok sayıda hırsızlık olayından sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Olay yerinden kaçan diğer şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Konular